×

Databankløsninger

Er dine data klar til den digitale virkelighed?

 

Måske har du allerede planer for, hvad machine learning og kunstig intelligens skal gøre for din virksomhed. Din digitale strategi er knivskarp, og du er klar til at komme i gang. Men har du overvejet, hvordan din eksisterende dataplatform skal støtte op – og ikke mindst om den er klar til fremtidens agile udvikling?

 

Alle vil være innovative med brug af data, men få har en platform, der kan klare det. En databank samler alle relevante data indenfor og udenfor virksomheden, og giver dig de muskler, der skal til for at skalere og understøtte virksomhedens dataanvendelse. Platformen lagrer og gør alle slags data anvendelige på tværs af applikationer, og den er gearet til brugen af de nye teknologier.

 

Denne session tager udgangspunkt i databankens forretningsmæssige muligheder og guider dig til, hvad den består af, så du bliver bedre stillet til at forstå og løfte din databehandlingsopgave.

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvorfor databanken er en nødvendig forudsætning for din digitale strategi.

Tendenser indenfor datalagring og databehandling.

Konkrete cases og få råd om, hvordan du kommer i gang.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

09/11/2017 kl. 08:30-10.00

 

Webinar

14/11/2017 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Stig Torngaard Hammeken

Stig og Michael har gennem de seneste 20 år arbejdet med datavarehus- og business intelligence-løsninger. De seneste tre år har de haft ansvaret for Deloittes big data- og advanced analytics-team og arbejder i dag udelukkende med big data-teknologier, moderne dataarkitekturer og progressive dataløsninger med respekt for de hidtidige erfaringer.

speaker profile picture

Michael Winther

Michael er ekspert i big data management og har mere end 15 års erfaring indenfor alle aspekter af information management – fra rådgivning om udvikling af strategi til implementering.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.

Andre sessioner som kunne være interessante for dig

 

Hold dig opdateret inden for teknologiens forandringer. Herunder ser du en oversigt over, hvilke andre Grab'n Go-sessioner som kunne være relevante for dig.

EU's Dataforordning (GDPR) (afholdt)

Få gode råd til, hvordan du kommer i hus med EU Databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Læs mere

NextGen go-to-market

Hør hvordan en digital go-to-market-model kan se ud, så du skaber størst mulig vækst.

Læs mere

Digital strategi

Hør om, hvordan du kan gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig i en digital verden.

Læs mere