×

Digital strategi

Strategi til en digital verden

 

Det er let at se, hvorfor mange ser Uber, Amazon og Googles forretningsmodeller som fremtiden. Disse virksomheder kapitaliserer på netværkseffekter, gentænker kundeoplevelsen med fokus på reel værdi, er ikke bange for at fejle, lærer af deres fejltagelser og foretager de nødvendige ændringer kontinuerligt for at være på forkant med markedet og kunderne.

 

Digitaliseringen ændrer fundamentalt konkurrencen på tværs af industrier og værdikæder, og traditionelle virksomheder står overfor eksistentielle valg, når de skal adressere den. Men hvad kendetegner digitale vindere og tabere, og hvordan skabes konkurrencefordele i en digital verden med nye spilleregler?

 

Digitaliseringen konvergerer industrier og sektorer og stiller nye krav til strategi, ledelse og organisation. Digital strategi – eller rettere strategi til en digital verden – handler derfor ikke om at fokusere på teknologivalg, eller hvorvidt digitalisering er et eksperiment på ydersiden af organisationen eller indenfor murene. I stedet bør virksomheder stille sig selv grundlæggende spørgsmål som for eksempel, om man er i den rigtige industri?

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvad der kendetegner digitale vindere og tabere.

Eksempler og konkrete cases, der inspirerer.

Hvorfor strategi og ikke teknologi driver digital transformation. 

Hvordan du kan gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig i en digital verden.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

29/11/2017 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

05/12/2017 kl. 08:30-09:00

Oplægsholder

Nicolai Hesdorf

Nicolai er nordisk chef for Monitor Deloitte og har godt 20 års erfaring med komplekse strategiske problemstillinger, herunder særligt digital strategi og transformation på tværs af industrier. Han er ekspert indenfor forretningsmodelinnovation og er ansvarlig for nogle af de største og mest komplekse strategiske forandringsprojekter i Monitor Deloitte.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.

Andre sessioner som kunne være interessante for dig

 

Hold dig opdateret inden for teknologiens forandringer. Herunder ser du en oversigt over, hvilke andre Grab'n Go-sessioner som kunne være relevante for dig.

Databankløsninger

Er dine data klar til den digitale virkelighed? Få råd om, hvordan du kommer godt i gang.

Læs mere

NextGen go-to-market

Hør hvordan en digital go-to-market-model kan se ud, så du skaber størst mulig vækst.

Læs mere

Blockchain (afholdt)

Kom på forkant med tidens mest hypede teknologi, blockchain.

Læs mere