×

Design thinking

Innovativt mindset med kunden i centrum

 

Det er ikke en nyhed, at innovation er nøglen til succesfuld forretningsudvikling. Men vidste du, at design thinking er en ny tilgang til arbejdet med innovation? Design thinking finder ind til nye innovative muligheder ved at fokusere på det, kunden har brug for. Det er en agil tilgang, hvor brugernes behov og udfordringer er drivkraften i innovationen.

 

Metoden, der oprindeligt er udviklet på Stanford University, er inspireret af de principper, man længe har benyttet indenfor design af fysiske produkter. Processen er struktureret i fem faser, der gennem observationer og struktureret idégenerering ender ud med prototype og test hos brugere.

 

Denne session er en workshop. Vi udfordrer dig til at tænke kreativt, og du kommer til at mærke processen på din egen krop, så bliv ikke forskrækket, hvis vi udstyrer dig med pap, lim og saks. Du vil gå derfra med en helt ny forståelse for innovationsprocessen, der bringer både teknologi, forretning og mennesker i spil.

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvordan de fem faser i design thinking fremmer innovation

Hvordan faserne får et fysisk udtryk

Hvordan du fokuserer på kundends behov

Resultater fra virksomheder, der har brugt design thinking med succes


Tid og sted:

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Amager Blvd. 70, 2300 København S, Danmark

06/12/2017 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

14/12/2017 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Nini Roed Andersson

Nini har 19 års erfaring med identifikation af kundebehov via sin baggrund fra reklamebran chen. Hun har arbejdet med design thinking i udvikling af produkter, digitale services og nye forretningsmodeller.

speaker profile picture

Henrik Kloster Ebbesen

Henrik har de sidste 12 år været ansvarlig for mere end 500 digitale projekter for danske og internationale kunder. I en lang række af de projekter har Design Thinking spillet en bærende rolle i værdiskabelsen.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.

Andre sessioner som kunne være interessante for dig

 

Hold dig opdateret inden for teknologiens forandringer. Herunder ser du en oversigt over, hvilke andre Grab'n Go-sessioner som kunne være relevante for dig.

Digital strategi

Hør om, hvordan du kan gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig i en digital verden.

Læs mere

NextGen go-to-market

Hør hvordan en digital go-to-market-model kan se ud, så du skaber størst mulig vækst.

Læs mere

DevOps

Kom og smag på fremtiden, så både udvikling og drift i din organisation taler samme sprog.

Læs mere