×

AI-baseret tekstanalyse

Skab mening i virksomhedens ustrukturerede data

In collaboration with tina.nord.graa@pedab.com_BPMark_print_base_neg.jpg

Content is king lyder en velkendt sætning. Men content alene gør ikke tricket mere. Vi drukner nemlig i content, hvorfor der i stigende grad er behov for en bedre forståelse af kontekst. En mere moderne formulering kunne derfor lyde: Content + context = king.

 

Selvom vi mennesker er klodens mest intelligente levende organismer, kommer vi hurtigt til kort, når vi skal overskue selv små datamængder. Det er der imidlertid råd for. Ved hjælp af moderne teknologier såsom kunstig intelligens og NLP-baseret tekstanalyse kan vi skabe overblik over konteksten i den førhen uoverskuelige datasuppedas.

 

På denne Grab’n Go-session tager vi dig med i dataland og viser dig, hvordan AI-teknologi hjælper virksomheder med at skabe overblik over og indsigt i ustrukturerede datasæt med særligt fokus på data i tekstformat. Et overblik, der kan hjælpe med at forbedre eksempelvis kundeservice og sagsbehandlingstid og identificere ny indsigt.

 

Målgruppe: Alle, der vil høre om tendenser indenfor kunstig intelligens og have eksempler på, hvordan tekstanalyse, automatisering m.m. kan forbedre processer og beslutninger i virksomheden.

 

Sværhedsgrad:

svaerhedsgrad-8-140x140.svg

 

Hør bl.a. om

 

Udvalgte cases, og få inspiration til, hvordan AI og tekstanalyse kan anvendes.

Essentielle ting, man som virksomhed skal vide, før man i stor stil begiver sig ud i avanceret tekstanalyse.

Hvilke fordele avanceret tekstanalyse giver virksomheder, og hvilke faldgruber man skal være opmærksom på.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

26/09/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

09/10/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholder

speaker profile picture

Jacob Bock Axelsen

Jacob Bock Axelsen (Ph.d. fysik) er data-scientist og arbejder dagligt i danske virksomheder og organisationer med implementeringen af kognitive algoritmer såsom machine learning, deep learning og anden anvendt matematisk modellering. Jacob har erfaring med automatisering af analyse af naturlig tekster og billeder.

speaker profile picture

Henrik Toft

Henrik Toft er en del af IBMs europæiske CTO team, hvor han hjælper IBMs kunder og partnere med at definere og høste forretningspotentialet ved at anvende IBMs innovative teknologier, herunder porteføljen af Watson-løsninger.