×

Blockchain

Blockchain er blevet moden nok til direktionsgangene

 

Blockchainteknologien har kun 10 år på bagen, men i teknologisk sammenhæng er det en menneskealder. Og selvom blockchain stadig er en kompleks størrelse, har teknologien for længst passeret de bumsede teenageår og er nu klar til at træde ind på direktionsgangene for at blive en essentiel del af virksomhedsstrategien.

 

I et globalt perspektiv er Danmark førende indenfor digitalisering, men vi halter bagud, når det gælder anvendelse af blockchain, viser Deloittes 2018 global blockchain survey. Vi ved simpelthen ikke, hvordan vi kommer i gang, og hvordan teknologien kan anvendes i praksis.

 

I denne Grab’n Go-session vil vi derfor præsentere en strategisk tilgang til blockchain og give dig en forståelse af, hvorfor du bør tænke blockchain ind i din forretningsmodel, inden bussen kører. Vi giver en introduktion til, hvordan man kommer i gang med blockchain, og hvordan den bliver en naturlig del af den digitale transformation, som sikkert allerede finder sted i din organisation.

 

Med udgangspunkt i blockchainteknologi gennemgår vi helt konkret transformationen af økonomifunktionen: Hvordan gør vi drift af økonomi til en funktion, der bidrager til virksomhedens innovation, service og kundeudvikling?

 

Målgruppe: CxO’er, forretningsudviklere, finansspecialister og specialister i innovation.

 

Sværhedsgrad:

svaerhedsgrad-7-140x140.svg

 

Du kan bl.a. høre om 

 

    • Blockchain i et forretningssprog for forretningsfolk.

Præsentation af konkrete og inspirerende usecases.

    • Introduktion til, hvordan din organisation kommer i gang med blockchain.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

02/05/2019 | 08:30-10:00

 

Webinar

03/05/2019 | 08:30-09:00

Oplægsholder

speaker profile picture

Rasmus Winther Mølbjerg

Rasmus har mere end 15 års erfaring med projektledelse og digitalisering og leder i dag Deloitte Danmarks NextGen Technologies-team. Rasmus er samtidig dansk blockchain lead og har stor erfaring med at præsentere teknologien for ledelser i både den private og offentlige sektor