×

Blockchain

Nok snak – nu skal potentialet forløses

 

I ti år har vi talt om bitcoin og blockchain – om revolutionen, om mystikken og ikke mindst om potentialet. Nu er tiden moden til at gøre noget ved snakken og gribe mulighederne.

 

Siden 2017, hvor kryptovalutaen bitcoin skabte dramatiske overskrifter som følge af store kursudsving, har blockchain-teknologien været et saftigt emne. Trods det er det stadig kun få organisationer, der anvender blockchain, når de skal automatisere og effektivisere deres forretningsprocesser. Det skyldes blandt andet, at der er for få erfaringer med blockchain, og at mange har svært ved at gennemskue, hvornår det giver mening at bruge teknologien.

 

På denne Grab’n Go-session vil vi gerne dele ud af vores erfaring med blockchain. Vi præsenterer kundecases, der illustrerer forskellige anvendelsesmuligheder. For eksempel viser vi, hvordan blockchain kan forbedre transparensen på tværs af værdikæder, og hvordan vi har gentænkt, automatiseret og effektiviseret tunge complianceprocesser ved hjælp af blockchain.

 

Vil du have inspiration og anbefalinger til, hvornår det giver mening at anvende blockchain, og hvordan du kommer i gang? Deltag i denne session, hvor vi tager en kompleks teknologi ned i forretningsmæssig øjenhøjde, og bliv klogere på, om der er blockchain-gevinster at hente for dig.
 

Målgruppe: Ledere og forretningsudviklere der beskæftiger sig med digital innovation.


Sværhedsgrad:

svaerhedsgrad-7-140x140.svg

 

Du kan bl.a. høre om

 

    • Hvordan blockchain kan drive transparens, automatisering og effektiviseringsgevinster på baggrund af konkrete cases. 

    • Hvordan blockchain driver udviklingen af netværksbaserede industri-økosystemer fremfor lineære værdikæder. 

    • Hvordan din organisation kan komme i gang med blockchain og distributed ledger technology (DLT). 


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

03/10/2018 kl. 08:30-10:00

 

City Tower, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus

Minikonference 06/11/2018 kl. 09:00-12:30

 

Webinar

04/10/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholder

speaker profile picture

Rasmus Winther Mølbjerg

Rasmus Winther Mølbjerg har mere end 15 års erfaring med projektledelse og digitalisering og leder i dag Deloitte Danmarks NextGen Technologies team. Rasmus er samtidig dansk blockchain lead og har stor erfaring med at præsentere teknologien for ledelser i både den private og offentlige sektor.