×

Chatbots

Maskinens menneskelige ansigt

 

Lige meget om du skal spærre kreditkortet i banken, finde reoler i IKEA eller bestille fly til Mallorca, så står chatbotten klar til at hjælpe dig. Det interaktive konversationsinterface bliver ikke blot brugt eksternt i mødet med kunderne, men også internt rettet mod medarbejderne. Mange virksomheder bruger effektivt metoden til at reducere udgifter og øge værdiskabelse.

 

En chatbot er en kanal til samtale mellem mennesker og maskiner. Der er stadig et stykke vej i udviklingen af chatbotteknologien, men brugen af blandt andet kunstig intelligens giver svimlende perspektiver med robotter, der kan føre intelligente og komplekse samtaler med både empati og humor.

 

Kom og hør om din organisations nye ven, der spiller en større og større rolle i det digitale økosystem. Vi giver dig eksempler på virksomheder, der har taget den nye teknologi til sig og er lykkedes med at skabe et interface, der servicerer kunderne.

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvordan en chatbot reducerer udgifter og skaber konkret værdi.

Konkrete eksempler fra virksomheder, der er lykkedes med deres chatbot.

Hvordan chatbotmarkedet ser ud, og hvilke muligheder teknologien giver i fremtiden.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

07/03/2018 kl. 08:30-10:00

 

Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C.

15/03/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

16/03/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Jørgen Steines

Jørgens fokus er på intelligent procesautomatisering. Han rådgiver om de enorme muligheder, der findes i de mange forskellige typer automatiseringsteknologier og har haft ansvar for en række automatiseringsprojekter, der dækker både robotics, kunstig intelligens og chatbots.

speaker profile picture

Marc Halgreen

Marc er ekspert i automatisering af arbejdsopgaver og har stor erfaring indenfor de kognitive områder som chatbots og machine learning, men også indenfor robotic process automation (RPA).

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.