×

Crowdsourcing

The crowd er et hav af potentiale 

(Sessionen afholdes på engelsk)

 

Har du mest lyst til at fiske i en lille dam eller i et hav af eksponentielt potentiale? Med crowdsourcing kan du vælge mellem talenter i hele verden, og hvis du bruger muligheden rigtigt, kan du få opgaven løst hurtigere, bedre og billigere. Crowdsourcing er en vigtig del af den åbne talentøkonomi og fremtidens arbejdsstyrke.

 

Private virksomheder og organisationer i den offentlige sektor anerkender allerede, at the crowd kan hjælpe med en lang række udfordringer. Det gælder alt fra simple rutineopgaver som at tagge billeder og indsamle data til langt mere komplekse opgaver som brainstorming, design af nye produkter og sågar strategisk planlægning.

 

Selvom crowdsourcingøkosystemet er nyt i mange virksomheder, opstår der hele tiden nye platforme og usecases, mens potentialet for disruption samtidig stiger stødt. Er du klar til at crowdsource? Kom og hør, hvad crowdsourcing kan, og hvordan det kommer til at ændre den måde, vi skaber værdi på.
 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvordan crowdsourcing fungerer, og hvorfor du bør bruge det.

Hvordan crowdsourcing kan accelerere og skalere værdiskabelse i virksomheder.

Hvordan du administrerer the crowd og identificerer de udfordringer, du møder undervejs.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

06/06/2018 kl. 08:30-10:00

 

Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C.

07/06/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

12/06/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Fredrik Kjellberg

Fredrik har tidligere arbejdet med Deloitte Consulting USA, hvor han har hjulpet med at udbygge Deloitte Pixel™, Deloittes globale crowdsourcing-brand, og står nu i spidsen for Deloitte Pixel™ og Deloittes crowdsourcing partner-økosystem i Norden.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.