×

Cyber threat intelligence og incident response

Hvordan forsvarer du dig på den digitale slagmark?

 

Den digitale revolution har skabt nye kamppladser, hvor virksomheder dagligt udkæmper slag mod cyberkriminelle og statsstøttede aktører, der gør alt for at infiltrere netværk og stjæle fortrolige virksomhedsoplysninger.

 

Cyberkriminelle er blevet dygtigere til at gennembryde virksomheders forsvarsbarrierer hurtigere og mere ubemærket. Dette har resulteret i, at cyberkriminalitet udgør den største trussel mod nutidens virksomheder og således er et forretningsanliggende, der ansvarliggør hele virksomhedsledelsen.

For at matche trusselbilledet er det af afgørende betydning, at virksomheder er omstillingsparate og får opbygget digitale forsvarsværker, der gør dem i stand til at minimere de cybertrusler, som nutidens virksomheder står overfor.

 

Derfor besøger vi på denne Grab’n Go-session den digitale slagmark og undersøger, hvordan virksomheder kan forsvare sig mod ondsindede hackere ved at bruge cyber threat intelligence (CTI), og hvorfor virksomheder, der har en efterprøvet incident response-plan, er lysår foran virksomheder, der endnu ikke har forberedt sig på mulige cyberangreb. Sidst men ikke mindst dykker vi ned i konkrete eksempler og forklarer, hvordan din virksomhed kan forhindre et forestående cyberangreb ved at bruge CTI og have klart definerede efterretningsbehov.

 

 

Målgruppe: CEO’er, CFO’er, CSO’er, CIO’er, it-ansvarlige såvel som ledere og managere med ansvar for it-sikkerhed, risk og intellectual property.

 

Sværhedsgrad:

svaerhedsgrad-5-140x140.svg

 

Du kan bl.a. høre om

 

    • Hvorfor cybertrusler og cyberkriminalitet er et forretningsanliggende, der ansvarliggør hele virksomhedsledelsen.

    • Hvordan du kommer på forkant med cybertruslerne og minimerer din virksomheds risiko for at blive ramt.

    • Hvordan CTI kan forbedre din virksomheds risikostyring og beslutningsprocesser. 

    •  Hvorfor det er nødvendigt med en proaktiv sikkerhedstilgang fremfor en reaktiv tilgang.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

09/11/2018 kl. 08:30-10:00

 

Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C.

Minikonference 29/11/2018 kl. 09:00-12:30

 

Webinar

13/11/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Thomas Thomasen

Thomas er cyber threat intelligence-specialist og har omfattende erfaring med efterretningsanalyse med særlig fokus på taktiske og strategiske efterretningsoplysninger om grupper, der udgør avancerede og vedholdende trusler.