×

Cybertruslen

Læg taktik mod uforudsigelige cyberangreb

 

Ligesom soldater og sportsfolk konstant træner og lægger taktik i forhold til deres modstander, skal virksomheder også træne deres medarbejdere og sikkerhedsorganisation til at være rustet til uforudsigelige cyberangreb. Det gælder om at have et solidt strategisk beredskab.

 

I 2017 så vi talrige succesfulde angreb, der kostede danske virksomheder enorme summer. Det fik endelig bestyrelser og det øverste ledelseslag til at interessere sig for cybertruslen. Vi skal lære af tidligere angreb og indse, at al den teknologi, der findes i verden, ikke er tilstrækkelig til at dæmme op for cyberangreb.

 

Uden en cyberstrategi vil mange virksomheder være prisgivet, selvom de investerer millioner af kroner i at sikre sig. Vi må indse, at ingen går fri, og at alle er i risikozonen. Deltag og bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan basere cyberberedskabet på strategi og taktik i stedet for simpel mavefornemmelse.
 

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvordan du strategisk sikrer din virksomhed mod uforudsigelige cyberangreb.

Hvordan din virksomhed finder og anvender den rette taktik mod cybertruslen.

Hvordan andre virksomheder har succes med et modstandsdygtigt cyberberedskab.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

03/04/2018 kl. 08:30-10:00

 

Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C.

04/04/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

10/04/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Jesper Helbrandt

Jesper er ekspert i cybersikkerhed og risikostyring. Han har knap 15 års erfaring indenfor samspillet mellem mennesker, teknologi og processer i en forretningsmæssig kontekst.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.