×

Digital customer engagement

Skab personaliserede, relevante og engagerende kundeoplevelser

 

Digitaliseringen har transformeret den måde, vi forbruger og interagerer med virksomheder på. Som forbrugere forventer vi bekvemmelighed. Derfor skal kundeoplevelser være personaliserede, kontekstuelt relevante og leveret på en måde, der passer det enkelte individ i det pågældende øjeblik.

 

Tænk, hvis du kunne få indsigt i, hvad dine kunder reelt efterspørger, og hvad der driver deres købsadfærd? Det er muligt. Men det stiller krav til din virksomheds evne til at opsamle kundedata og automatisere leveringen af individuelle kundeoplevelser. Digitaliseringen giver vidtrækkende muligheder for at skabe relevante og engagerende kundeoplevelser – der øger både salg og loyalitet.

 

Deltag og hør, hvordan digital customer engagement kan hjælpe din virksomhed til at skabe sammenhængende kundeoplevelser, der understøtter strategi og brand. Vi ser også nærmere på de konkurrencemæssige fordele, der er forbundet med at implementere en kundecentreret forretningsmodel.
 

 

Du kan bl.a. høre om

 

Eksempler på dybt relevante og engagerende kundeoplevelser.
 

Hvordan du bliver relevant for dine kunder.

Hvordan du skaber en sammenhængende kundeoplevelse i overensstemmelse med dit brand.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

24/04/2018 kl. 08:30-10:00

 

Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C.

25/04/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

02/05/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholder

Claus Høyer Madsen

Claus Høyer Madsen er leder af Deloitte Digital i Danmark – Deloittes kreative digitale konsulentbureau, der fokuserer på digital transformation, design af customer engagement og implementering af customer engagement-platforme.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.