×

Digital Pioneer Programme

En kur mod pilotsyge

 

Paradoksalt nok handler innovation og digital transformation ikke om teknologi. Det handler først og fremmest om at gentænke og forandre forretnings- og driftsmodeller og om at sætte kundeoplevelsen i centrum - men den slags forandringer er også forbundet med stor kompleksitet.

Måske kan du genkende følelsen af hele tiden at være et skridt bagefter i en tid, hvor den digitale udvikling aldrig står stille: Det er svært at tiltrække og fastholde de rigtige kompetencer, regulering lægger bånd på mulighederne for at forandre forretningsmodellen, og ofte ender man i en evig cyklus af pilotprojekter, som aldrig når frem til skalering; et fænomen, der går under navnet ”pilotsyge”. 

For at sikre en vellykket transformation kan du vælge at tage en pragmatisk tilgang til implementering af agile metoder, som både drager nytte af kommercielle platforme og har fokus på de regulatoriske rammer, så du kan accelerere rejsen fra idé til løsning. 

På denne Grab’n Go session introducerer vi Digital Pioneer Programme, som er en anerkendt metode til at identificere og implementere digitale løsninger. Ved brug af eksisterende metoder og teknologier, såsom agil metodik og crowdsourcing, har Digital Pioneer Programme fokus på tidsreducering, så rejsen fra idé til løsning ikke tager måneder og år, men uger. Digital Pioneer Programme er bygget op omkring en agil innovationsmetode med brugeren i centrum, der suppleres af en række kompetencer til styring samt teknisk, regulatorisk og sikkerhedsmæssig navigation. Desuden benytter modellen sig af fleksible leverancemetoder både indenfor teknologi (eksempelvis cloudteknologi) og kompetencer (eksempelvis crowdsourcing) for at accelerere projektforløb. 

 

Målgruppe: CxOer, data- og it-ansvarlige, forretningsudviklere samt borgerservicechefer

 

Sværhedsgrad:

svaerhedsgrad-4-140x140.svg

 

 

Du kan bl.a. høre om

 

    • Introduktion til en effektiv styrings- og involveringsmodel, som sikrer, at brugeren er i centrum.

    • Indsigt i, hvordan du værdisætter læring – også når initiativet fejler – så du kan bygge en case for action.

    • Forståelse for, hvordan du kan øge succesraten i innovative tiltag ved at arbejde aktivt med at afdække eller kreativt imødegå de regulatoriske rammer for succes.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

24/04/2019 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

25/04/2019 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Stine Degnegaard

Stine leder et team, der arbejder med innovation i den offentlige sektor. Hun driver udviklingsprogrammer inden for digitalisering og nye teknologier. Ud fra et forandringsledelsesperspektiv taler Stine om, hvordan man kan bruge et Digitalt Pioneer Programme som en løftestang for kompetenceudvikling og udvikling af et brugercentrisk mindset i organisationen.

speaker profile picture

Mark Thomasson

Mark leder et Digital Experience team og har mere end 18 års erfaring med at rådgive kunder omkring strategiske beslutninger i grænselandet mellem forretning og teknologi. Mark har specialiseret sig i implementering af brugercentriske digitale tiltag og taler ud fra solide erfaringerne fra at drive et af Danmarks første innovations- og udviklingspartnerskaber.