×

Den digitale transformationsrejse

Hvordan sikrer du den rigtige transformationsportefølje?

 

Digitaliseringen skaber både muligheder og udfordringer i forhold til at sikre fortsat konkurrencedygtighed. På tværs af industrier og markeder har mange virksomheder og organisationer derfor begivet sig ud på ambitiøse digitale transformationsrejser, der involverer grundlæggende justeringer af kernesystemer eller forretningsmodeller.

 

Langt fra alle har dog nok fokus på at sikre rammerne for at nå målet med transformationen, og de opnår derfor ikke fuld gevinst ved satsningen. Det vil kræve systematisk og stærk porteføljeledelse med et realistisk fokus på at holde balancen mellem organisationens målsætninger, risici og ressourcer såvel som et vedholdende fokus på forandringsledelsesopgaven.

 

Denne session fokuserer på, hvordan man omsætter strategimål til porteføljeprioriteringer og sikrer rammerne for en eksekverbar transformationsportefølje. Du får inspiration til, hvordan du målretter indsatsen, så du kan styre de mange projektleverancer, der er forbundet med transformationen, og samtidig gøre organisationen klar til at trives, når rejsen er fuldført.

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvordan du sikrer rammerne for succesfuld transformation.

Effektiv porteføljeledelse og -styring.

 

Hvordan succesfuld kulturtransformation er forbundet med god forretningstransformation.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

12/04/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

17/04/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholder

speaker profile picture

Mikael Skov Mikkelsen

Mikael er partner i Deloittes serviceline Business System Transformation og har mangeårig erfaring med opbygnings- og transformationsledelse af store, komplekse offentlige og private organisationer. Han er ekspert indenfor porteføljeledelse og -styring.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.