×

Future of Work

Fremtidens arbejdsliv er fleksibelt – er din virksomhed fremtidens arbejdsplads?

 

Hvordan vil fremtidens job se ud, når nye teknologier kan gøre vores arbejde smartere, når forbrugerne stiller større krav, og når virksomhederne skal være konkurrencedygtige i en verden, hvor konkurrenterne aldrig holder pause?


Fremtidens arbejdsliv får mange facetter. Dels stiger anvendelsen af disruptive teknologier såsom robotteknologier, kognitive teknologier og kunstig intelligens, hvilket kommer til at ændre arbejdets indhold markant, og dels vil vi opleve en stigning i alternative arbejdsaftaler, som for eksempel freelanceøkonomi og crowdsourcing, som vil ændre den måde, vi udfører vores arbejde på. Kombinationen af nye teknologier og alternative arbejdsstrukturer er kraftfuld, og selvom vi ikke kender de fulde implikationer endnu, kan vi begynde at ane nogle tendenser.


På denne Grab’n Go-session introducerer vi arbejdslivets nye virkelighed. Vi præsenterer tendenserne, samt hvordan ledelsen skal navigere i den nye virkelighed ved blandt andet at tilegne sig en mere teamorienteret og agil tilgang til ledelse. Hele sessionen underbygges af en casepræsentation, der illustrerer, hvordan man skaber en organisation, der er tilstrækkeligt agil til fremtidens arbejdsmarked og konkurrencesituation.

 

 

Målgruppe: Virksomhedsledere og alle, der arbejder med HR eller digitale transformationer.

 

Sværhedsgrad:

svaerhedsgrad-3-140x140.svg

 

Du kan bl.a. høre om

 

    • Introduktion til de megatrends, der vil forandre vores arbejdsliv.

    • Indblik i indholdet af fremtidens arbejdsliv .

    • Inspiration til, hvordan du bedst forbereder din ledelse og organisation til den nye virkelighed.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

09/04/2019 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

10/04/2019 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Morten Sylvest

Morten er partner i Deloitte og specialist i organisationsdesign. Udover at sidde med i Deloittes globale organisationsdesignledelse har han hjulpet en lang række kunder med reorganisering, kultur- og ledelsesforandring på tværs af kontinenter samt ledet en af Nordens største agile transformationer.