×

Human capital

Arbejdsstyrkens fremtid afhænger af talenter – ikke af teknologi

(Sessionen afholdes på engelsk)

 

Den fjerde industrielle revolution er i fuld gang med at disrupte arbejdsmarkedet, og det har stor indflydelse på, hvilke færdigheder der kræves for at blive succesfuld. De nye digitale løsninger skaber disruption i mange brancher, men teknologien er hurtigt ved at blive en handelsvare, som alle kan få adgang til for en overkommelig pris. Den sande differentiator bliver derfor ikke teknologi, men talenter.

 

I dag udvikles teknologier i et meget højt tempo. Det gør det svært at sikre, at folk anvender de digitale værktøjer effektivt. Når det samtidig tager tre år at oplære en medarbejder, står vi derfor overfor en væsentlig udfordring: Vi skal kunne forudsige fremtiden for at opbygge de nødvendige kompetencer, som organisationerne får brug for.

 

Vil din organisation være konkurrencedygtig i fremtiden? Deltag i denne session, og hør mere om fremtidens udfordringer, og hvordan du forbereder dine talenter. Vi vil blandt andet se nærmere på, hvordan du løbende sikrer dine medarbejders relevans og fremmer en kultur, der formår at håndtere og imødekomme den digitale revolution.
 

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvordan du forbereder din organisation på kort sigt.

Hvordan du forbereder din organisation på lang sigt.

 

Hvordan du finder den brændende platform.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

30/05/2018 kl. 08:30-10:00

 

Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C.

31/05/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

08/06/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholder

speaker profile picture

Filip Gilbert

Filip er leder af Deloittes service area Human Capital i Danmark og Norden, og han er ekspert indenfor HR- og it-transformation. Med mere end 26 års rådgivningserfaring har han været ansvarlig for design og implementering af store projekter indenfor HR service delivery design, videnstyring og forandringsledelse.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.