×

Machine learning og kunstig intelligens

Forstå de avancerede modeller 

 

Du har nok hørt om potentialet i nye teknologier som cognitive, deep learning og machine learning og nok også om, hvad de kan bruges til. Men forstår du, hvordan de nye modeller virker? Det kan være vanskeligt at navigere i de mange budskaber om det store potentiale, der er i ny teknologi. Til tider lyder det som om, det er mere magi end teknologi.

Derfor er det vigtigt at forstå, hvordan modellerne rent faktisk virker, og dermed få en bedre forståelse af deres potentiale og begrænsninger.

 

Mange initiativer vedrørende anvendelsen af ny teknologi fejler på grund af manglende modelforståelse, fordi man forsøger at anvende teknologierne til opgaver, som de ikke er designet til. Andre gange vil et initiativ blive en større succes, hvis man vælger den rette tilgang og modelvalg til opgaven. På denne session kan du blive klogere på de nye teknologier, så du kan tage de rette valg for din virksomhed.
 

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvordan deep learning-modeller og cognitive-teknologier virker.

Hvordan man vælger den rette model til en given problemstilling.

Muligheden for at åbne modellernes black box for at forstå en models output.

 

Hvorfor datatilgængelighed og datakvalitet er det brændstof, der booster potentialet i din modelanvendelse.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

09/05/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

14/05/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Jacob Bock Axelsen & Andreas Keller Leth Laursen

Jacob (Ph.d. Fysik) og Andreas (Cand.oecon.) er data scientists og arbejder til dagligt i danske virksomheder og organisationer med implementeringen af kognitive algoritmer såsom machine learning, deep-learning og anden anvendt matematisk modellering. De har begge erfaring med automatisering af analyse af tekster og billeder.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.