×

RegTech

Teknologien, der nedbryder compliancesiloer

 

Ligesom sin storebror, FinTech, er RegTech en dagsordensættende teknologi. Teknologien skaber klarhed og effektivitet, mens den gør complianceprogrammer mere agile, integrerede og datadrevne. Ny lovgivning og regulering koster store summer for virksomhederne, og RegTech er en del af svaret på den udfordring.

 

RegTech er opstået, fordi virksomhedernes krav og udgifter til compliance er stigende, hvilket omkostningerne forbundet med non-compliance også er. Ny lovgivning og regulering medfører betydelige udfordringer, når kravene skal forstås, implementeres og integreres i eksisterende forretningsmodeller og processer.

 

Hvordan takler din virksomhed complianceudfordringerne, og hvordan kan RegTech-løsninger hjælpe? På denne session kan du få et overblik over RegTech-landskabet og et indblik i, hvad der driver efterspørgslen efter RegTech. Kom og hør, hvordan den regulatoriske pipeline ser ud for de kommende år.
 

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvordan RegTech påvirker forretningsmodeller.

Hvilke RegTech-tendenser vi vil se fremadrettet.

 

Konkrete cases fra forskellige sektorer, der har udviklet og implementeret RegTech.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

13/06/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

19/06/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholder

speaker profile picture

Susanne Gildberg

Susanne er Head of Regulatory Risk i Deloitte Risk Advisory og har mere end 20 års international erfaring fra den finansielle sektor i at udvikle forretningsmodeller og strategier. Hun er ekspert i at fortolke, hvordan ny regulering påvirker den finansielle industri og i at sikre integrering af risiko- og IT-strategier i forretningsmodeller.

speaker profile picture

Michael Winther

Michael Winther er ekspert i big data management og har mere end 15 års erfaring indenfor alle aspekter af information management – fra rådgivning om udvikling af strategi til implementering

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.