×

SAP S/4HANA

Disrupt og transformer din forretning med SAP S/4HANA

Sessionen afvikles sammen meddownload.png

 

Mange virksomheder har lavet store investeringer i SAP ECC for en del år siden i forbindelse med klassisk back office transformation og har de i senere år haft udfordringer med at omstille deres ældre SAP platform til den nye digital virkelighed som kræver agilitet og en bedre anvendelse af data.   
Hvad gør man? Det er enkelt. Man opgraderer til SAP S/4HANA. Og dog.

 

SAP S/4HANA medfører nemlig en grundlæggende omvæltning i struktur, funktionalitet og tankegang. Det er business as unusual, som griber ind i forretningen og er for dyrt at gå til, hvis man ikke samtidig benytter muligheden til at gentænke og transformere forretningen. For virksomheder, der ikke rigtig er kommet med på den digitale transformation, er SAP S/4HANA en oplagt mulighed for at kickstarte processen.

 

Kom og hør, hvorfor det er nødvendigt at tænke opgraderingen til SAP S/4HANA som en bredere it- og forretningsstrategisk proces, samt hvordan I med journey planning kan skabe et roadmap for udvikling og implementering af systemet, som understøtter virksomhedens transformation- og hør, hvordan Lundbeck har gennemført en SAP S/4HANA Journey Planning og lagt et roadmap for en sikker overgang til SAP S/4HANA, der understøtter både forretningens og ITs succeskriterier.

 

Målgruppe:
CIO, CFO og VP i finansfunktioner, som har viden om egen virksomhed. Dette er ikke en it-teknisk session, men en strategisk.
 

 

Sværhedsgrad:

svaerhedsgrad-3-140x140.svg

 

Du kan bl.a. høre om 

 

    • Hvordan I bedst forbereder jer på en implementering af SAP S4/HANA

Lundbecks vej til transformation baseret på en sikker overgang til SAP S/4HANA

Hvorfor det er nødvendigt at gentænke forretningsplanen og lægge en journey plan for opgradering til og implementering af SAP S/4HANA, som involverer hele direktionen

    • Hvorfor det er nødvendigt i forbindelse med SAP S/4HANA planlægning at tage stilling til om virksomhedens nuværende IT landskab understøtter den fremtidige operating model


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

24/09/2019 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

25/09/2019 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Ulrik Linder Jakobsen

Ulrik er partner i Deloitte og har arbejdet med rådgivning om og implementering af ERP systemer i mere end 15 år. Ulrik er ansvarlig for Deloittes danske kompetencer indenfor området Enterprise Technology og Performance, der bredt dækker rådgivning og implementering indenfor IT, supply chain og økonomistyring. Ulriks faglige udgangspunkt er krydspunktet mellem forretning, systemer og data. Ulrik arbejder energisk og involverende, med fokus på at skabe forandringer, der virker og varer ved.

speaker profile picture

Christian Veng

Christian er director i den danske SAP-afdeling og har omfattende erfaring med at levere ydelser til globale SAP-forretninger – lige fra udarbejdelse af businesscase over implementering til applikationshåndtering og hosting af infrastruktur. Christian har været både ansvarlig for og strategisk rådgiver i forbindelse med en række større implementeringer, optimeringer af it-landskaber samt outsourcingprojekter indenfor SAP.