×

Strategi og innovation

Styrk innovationen og bæredygtigheden med Additive Manufacturing og 3D Print

Sessionen afholdes i samarbejde med  download.png

 

Prototyping kan være en tung proces for fremstillingsvirksomheder. Tidskrævende. Ressourcekrævende og dyr. Og det uanset om man arbejder inden for møbler eller rumfart – eller noget helt tredje. Produktudvikling og -innovation bliver derfor ofte tidskrævende og dyrt.
Og dog. Med Additive Manufacturing og 3D Print kan man omstille tilgangen til produktudvikling og accelerere produktinnovation ved at printe prototyper digitalt i industriskala. Og den digitale proces minimerer ikke bare tidsforbruget på prototypeudvikling – det begrænser også materialespildet, neddrosler logistikudfordringerne og åbner helt nye muligheder for produktinnovation.
Kom og hør, hvordan ’technology-driven innovation’ med udgangspunkt i Additive Manufacturing kan åbne nye muligheder for din fremstillingsvirksomhed; få eksempler på, hvordan I kan nedbringe jeres time-to-market og bruge FNs verdensmål (SDG) som rammeværktøj til innovation med stor kommerciel og bæredygtig værdi og impact.
Sessionen afholdes samarbejde med Dansk AM Hub, der er Danmarks nationale samlingspunkt for Additive Manufacturing. Med udgangspunkt i programmet AM Sustain har Deloitte og Dansk AM Hub hjulpet syv danske virksomheder med bæredygtig omstilling gennem AM-teknologi med fokus på en ny tilgang til prototypeudvikling eller lancering af et nyt produkt i et nyt marked.

 

Målgruppe: COO’er, produktudviklingschefer og produktionsansvarlige samt innovations- og produktudviklere i små og mellemstore fremstillings- og produktionsvirksomheder, eller virksomheder der har fremstilling i værdikæden.

 

Sværhedsgrad:

Teknik:svaerhedsgrad-2_ny.svgForretningsudvikling: svaerhedsgrad-8-140x140.svg

 

Hør bl.a. om:

 

Hvordan kan man bruge Additive Manufacturing strategisk som løftestang for både forretningen og bæredygtig omstilling?

Hvad er Additive Manufacturing og hvordan gør det din virksomhed mere agil?

    • Hvordan kommer man i gang med Additive Manufacturing og introduktion til AM Sustain.

Case stories fra små og mellemstore virksomheder, der har omstillet til Additive Manufacturing eller ligefrem er bygget på brugen af AM-teknologi

 


Tid og sted:

 

Deloittehuset, Weidekampsgade 6, 2300 København S.

10/12/2019 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

11/12/2019 kl. 08:30-09:30

Oplægsholdere

speaker profile picture

Bahare Haghshenas

Bahare er partner i Deloitte og leder af Deloittes SDG Services. Hun hjælper offentlige og private kunder med at integrere bæredygtighed og FN's verdensmål i deres forretning, udvikle ansvarlige forretningsmodeller og danne tværsektorielle partnerskaber.

speaker profile picture

Frank Lorenzen

Frank Lorenzen er CEO i Dansk AM Hub og har gennem 13 år arbejdet med innovation, teknologi og strategi for både danske og internationale virksomheder og myndigheder.

speaker profile picture

Christian Bjerrekær

Christian er Manager hos Monitor Deloitte, hvor hans primære fokus er på strategi og innovation i den private sektor relateret til bæredygtighed.

speaker profile picture

Thea Wulff Olesen

Thea er CEO hos Particle3D