×

Technology Business Management

Der er brug for glasklar it-styring

 

It-kronerne fosser ud af kassen, og virksomhederne oplever i stigende grad it som en kompleks affære. Der kommer hele tiden nye teknologier, der stiller større krav til klarhed i og kontrol af it-omkostningerne. Det skaber et behov for bedre overblik, samtidig med at nye udfordringer opstår.

 

Omfanget af virksomhedens it-omkostninger, og hvad du egentlig får for pengene, kan være svært at overskue. Hvordan bør du prioritere it-omkostningerne i forhold til forretningens behov? Hvad er konsekvensen ved ændringer i systemerne? For at skabe klarhed og svare på de spørgsmål kan rammeværket Technology Business Management (TBM) være løsningen.

 

Kom og bliv præsenteret for de typiske it-problemstillinger, du kan opleve, og hør om erfaringer og bedste praksis i brugen af TBM i praksis. Du bliver introduceret til konkrete kundecases og analytiske værktøjer, der kan understøtte forretningskritiske beslutninger om it.
 

 

Du kan bl.a. høre om

 

Hvordan it-styring kan skabe værdi.

Hvordan it-styring kan implementeres.

 

Hvordan TBM giver nye muligheder for gevinstrealisering.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

15/05/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

29/05/2018 kl. 08:30-09:00

Oplægsholdere

speaker profile picture

Peter Grydgaard

Peter har mere end 10 års erfaring indenfor rådgivning om design og implementering af finance management-modeller på tværs af alle industrier. Han er ekspert i TBM.

speaker profile picture

Kasper Karmark Andersen

Kasper har mere end 18 års erfaring i at løse komplekse problemstillinger i krydsfeltet mellem it, strategi, organisering og effektivisering.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.