×

Digitale trends

Mød fremtidens tendenser indenfor teknologi, medier og underholdning

(Sessionen afholdes på engelsk)

 

Medier, underholdning, telekommunikation og teknologiske økosystemer er mere fascinerende end nogensinde. Hvordan kommer machine learning til at påvirke virksomheder? Bliver augmented reality mainstream? Vi inviterer dig til en session, hvor vi fokuserer på den seneste viden om transformation og vækstmuligheder.

 

Mens smartphones vil absorbere stadig flere funktioner, er den næste generation af machine learning-chips på vej, og de vil dramatisk øge mulighederne og responsiviteten i applikationerne. Livestreaming og webbaserede medieabonnementer forventes også at vokse, selvom leverandørerne kæmper for at generere tilstrækkelig omsætning.

 

Kom og få et fascinerende indblik i tendenserne i teknologi-, medie- og telekommunikationsbranchen. Deloittes globale ekspert, Duncan Stewart, er fløjet ind fra Canada for at klæde dig på til at høste forretningsmulighederne i disse betydningsfulde og innovative tendenser.
 

Du kan bl.a. høre om

 

Fremtiden for smartphones.

Den næste generation af machine learning-chips.

 

Udviklingen indenfor medie- og annonceforbrug.


Tid og sted:

 

Weidekampsgade 6, 2300 København S.

13/03/2018 kl. 08:30-10:00

 

Webinar

13/03/2018 kl. 10:30-11:00

Oplægsholder

speaker profile picture

Duncan Stewart

Duncan er director i Technology, Media and Telecommunications Research i Deloitte i Canada. Han er en globalt anerkendt foredragsholder og ekspert i at forudsige tendenser indenfor teknologi, medier og telekommunikation.

Tilmeld dig her

 

Har du fået smag for flere vidensvitaminer? Tilmeld dig ved at udfylde felterne nedenfor, vælg en bestemt by eller webinar, og kryds så alle de sessioner af, som du vil deltage i. Deltagelse er gratis.


Bemærk, at tilmeldingsformularen kan blive blokeret, hvis du anvender plugins i din browser, der blokerer scripts.